Tuli taas tehtyä useampi pellillinen pitsaa, isännällw piisaa komeasti viikoksi nyt eväät töihin.
Pohjana ehdottomasti minun suosikkini, rakastan pitsaa jossa on paksu pehmeä ppohja eikä mikään kuiva, hampaissa natiseva näkkileipä.
3dl vettä
1pss kuivahiivaa
1½ tl suolaa
n.7dl vehnäjauhoja
n.10g oliiviöljyä
Annetaan kohota rauhassa liinalla peitettynä täytteiden teon ajan.
Meillä taisi tämä pitsa olla sellainen hieman "mitä kaikkea kaapista löytyy" pitsa, eli jauhelihaa, jokin valmis lasagnekastike, pekonia, aurajuustoa ja juustoa.
Pohjan kaulinta, täytteet päälle ja uuniin 225 astetta ja n. 13minuuttia, ja se on siinä! Muuta ei tarvita kun kylmää juomaa kaveriksi!
Tällä pohjan ohjeella olen usein tehnyt myös lasten syntymäpäiville pikkupitsat ja aina ovat kiitosta saaneet, eli kokeilun arvoinen on ;)
tiistai, 23. kesäkuu 2015
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.